Wat doen wij

Onze aanpak

Onderzoek alles en behoud het goede, dat is de aanpak van Mart Koele en Koele Design BV. Met uw wensen en de bestaande situatie in uw woning als uitgangspunt, stelt Mart schetsen en modellen van de mogelijkheden op. Samen met u komt hij tot de ideale oplossing voor uw situatie: een mooie functionele uitbouw, een op maat gemaakte keuken, uw gedroomde kamer. Ook het begeleiden van uw bouwprojecten groot of klein, realiseren wij met veel passie en volledige tevredenheid.

Bij Koele Design BV helpen wij u met het ontwerpen en het realiseren van uw bouwwens. Wij zullen u bij elke stap helpen en begeleiden. Wij zijn trots op het werk en de diensten die wij leveren en dit stralen wij ook uit. Als u Koele Design inhuurt, dan zullen wij tijdens gehele project voor u klaarstaan!

De aanpak van Koele Design bestaat uit een drie stappen. Dat maakt het werk overzichtelijk en het geeft u de mogelijkheid om zelf keuzes te maken.

Stap 1: helder maken van de vraag (kosteloos)

In een gesprek inventariseert Mart Koele uw wensen en wordt de vraag helder. De eerste ruwe schets wordt opgesteld. Mart Koele neemt foto’s van de huidige situatie en neemt de maten op.

Stap 2: ontwerpen van het werk (kosteloos of offerte)

Mart Koele maakt schetsen van het werk, die hij aan u voor legt. Met deze schetsen mag u zelf aan de slag: krassen, schetsen, tekenen en /of schrijven. Uw opmerkingen verwerkt Mart Koele in de schets, die zo steeds meer concreet wordt. Er ontstaat een moodboard. De schets verandert in een model, dat Mart Koele verder uitwerkt en waarin hij eventueel kleurkeuzes, materiaal stalen, het lichtplan en de omgeving verwerkt.

 Stap 3: uitvoeren van het werk

Wij werken met professioneel en gekwalificeerd personeel, ze zijn discreet en leveren het werk schoon op. Een voorbeeld: onze meubelmakers kunnen het werk bijvoorbeeld ook in hun eigen werkplaats maken. Om het daarna bij u thuis te plaatsen en af te monteren. Het voordeel hiervan is dat uw woning schoon blijft, een korte werkperiode in uw huis en wij u juist op deze manier ontzorgen.

Waarom ons?

Wij werken met passie

We hebben een bewezen staat van dienst en zijn een gerenommeerd bedrijf in de interieurbouw. Wij zorgen ervoor dat alle projecten worden uitgevoerd met de grootst mogelijke professionaliteit en met behulp van hoogwaardige materialen. Wij halen veel voldoening uit een goed uitgevoerd project, waarbij we weer een klant goed hebben geholpen.

Eerlijk en betrouwbaar

Voor ons is eerlijkheid het enige beleid en we streven ernaar om alle projecten te voltooien met integriteit, niet alleen met onze klanten, maar ook met onze leveranciers en aannemers. Met vele succesvolle particuliere en zakelijke projecten onder onze riem, zijn wij een van de meest vertrouwde bouwbedrijven.

Wij willen altijd verbeteren

Wij verbinden ons ertoe alle projecten binnen de afgesproken tijd en kosten te voltooien. We gebruiken de beste methoden en gereedschappen om ervoor te zorgen dat alle opdrachten snel worden gedaan. Daarbij geven wij ook veel aandacht aan de details. Ook voor het aankleden van uw woning met betrekking tot raambekleding en vloer bekledingen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de beschikking over diverse stalen om een juiste en passende keuze te maken naar uw wens.

“Voor alles is een oplossing! Het onmogelijke maken we waar. Waar veel bouwers afhaken, pakken wij het juist vaak op met een simpele creatieve oplossing. We optimaliseren bijvoorbeeld kleine interieur aanpassingen tot de volledig verbouwing van uw woning, winkel of kantoor. Met onze groep creatieve bouwers realiseren wij de mooiste creaties”.

Mart aan het woord

Bent u klaar voor een nieuw project

Wilt u hulp met een nieuw ontwerp, wilt u een nieuwe keuken of kast? Of bent u toe aan een complete verbouwing? Bij Koele Design is geen wens te gek!