Ontwerp & Realisatie

Is het tijd voor extra woongenot, bijvoorbeeld een uitbouw, kastenwand op maat of de gehele verbouwing van een woning? Bij Koele Design BV is geen wens te gek.

Ons doel is onze klant te ontzorgen. U ventileert uw wensen en wij zorgen voor een strakke planning waarbij we het budget zeker waarborgen. Daarbij leveren wij een mooi totaalpakket namelijk; professioneel advies, gekwalificeerd- en kundig personeel.

Wij zien de mogelijkheden die uw huis heeft. Met slimme oplossingen voor kasten en andere meubels geven wij uw woning meer comfort. Koele Design BV geeft origineel advies over het optimaal gebruiken van de ruimte in uw huis. Daarbij houden we rekening met schuine vlakken, ronde hoeken, doorgangen en andere bouwtechnische uitdagingen die uw huis te bieden heeft.

Alle meubel- en interieurstukken worden zowel machinaal als met de hand door ons gefabriceerd. Ook het afleveren en monteren van de producten verzorgen wij volledig in eigen beheer. Hierdoor leveren wij stipt, volgens afspraak en foutloos. Onze vakbekwame mensen dragen met slimme installatie en montage bij aan uw wooncomfort.

Koele Design BV geeft u extra woongenot. Dat doen wij door stijlvolle vormgeving te combineren met praktische oplossingen. Denk aan: kasten, keukens, ombouw- en inbouw oplossingen. Maar ook voor het opnieuw inrichten van uw woning, een dakkapel, badkamer of zelfs een nieuwe trap. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Wist u dat we ook een assortiment hebben voor het aankleden van uw woning. Denk hierbij aan de vele mogelijkheden voor uw vloer en raambekleding. We zijn in de gelegenheid uw woning geheel te stylen naar uw wensen en voorkeuren.

Al meer dan 20 jaar verstaan wij ons vak.

Bent u klaar voor een nieuw project

Wilt u hulp met een nieuw ontwerp, wilt u een nieuwe keuken of kast? Of bent u toe aan een complete verbouwing? Bij Koele Design is geen wens te gek!