Aannemer & Projectbegeleiding

U hoeft zich nergens druk over te maken. Met voldoende kennis en ervaring in huis, regelen we voor u de planning, coördinatie, uitvoering en controle.

Vanaf de plannen en ideeën voor bijvoorbeeld een verbouwing of een renovatie, wordt een proces opgestart waarbij meerdere partijen betrokken zijn. De klant staat in dit proces altijd centraal, dit kan bij zowel zakelijke of particuliere projecten. Intensieve projectbegeleiding is noodzakelijk om het project binnen de afgesproken tijd en binnen het beschikbare budget te realiseren, met de juiste kwaliteitseisen.

Koele Design heeft meer dan 20 jaar uitgebreide ervaring met het tot een goed einde brengen van verschillende soorten projecten van ideeënfase tot oplevering en nazorg. Bij elk gewenst project kunt u bij ons terecht. Betreft het een nieuwe keuken, badkamer, kastenwand, speciaal bureau, uitbouw of volledige verbouwing van uw woning.

Werkelijk alle wensen kunt u ventileren en wij maken een passende offerte naar uw budget. Gedurende het gehele proces sturen wij de partijen aan en bewaken wij de planning, kosten & kwaliteit. Wij zorgen voor tijdige en juiste informatie, en regelen de begeleiding van het gehele project.

Goede communicatie met alle partijen is van cruciaal belang. Koele Design is de verbindende factor in uw project. U hoeft niets meer te doen, behalve genieten van het resultaat.

Bent u klaar voor een nieuw project

Wilt u hulp met een nieuw ontwerp, wilt u een nieuwe keuken of kast? Of bent u toe aan een complete verbouwing? Bij Koele Design is geen wens te gek!